Velkommen til min verden!

IMG_2545Så nu starter det for alvor, dette er mit første indlæg på bloggen. Foråret står for døren, og det vrimler med små tegn på liv udenfor. Jeg kan næsten ikke tænkte på et bedre tidspunkt, for at skabe noget nyt.

Siden efteråret, har jeg gået og overvejet at starte en blog. Jeg har hentet inspiration fra en masse fantastiske blogge rundt omkring i blogland, og jeg har lånt bøger, sat mig lidt ind i WordPress, oprettet bloggen og lærer hele tiden nye ting.

Her vil jeg skrive om min verden med fokus på familielivet, de små og store øjeblikke i hverdagen, om mine interesser, tanker, smukke billeder, drømme, planer, passion og det der inspirerer mig. Jeg deler gerne ud af mine kreative sysler, ideer, stil, opskrifter og inspiration.

Jeg håber, at du har lyst til at læse med og lade dig inspirere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *