The international day of awesomeness

PicMonkey Collage familie
Har I hørt om den internationale day of awesomeness?

Jeg må ærligt talt indrømme, at jeg først hørte om den morges i radioen, hvor de fortalte, at dagen i dag skulle bruges på at fejre en awesome person, ting eller hvad som helst, nogen eller noget man synes er helt specielt, om som man måske ikke lige får fortalt eller vist i det daglige. Det handler bland andet om, at hylde de små glæder i hverdagen, og det synes jeg er en smuk tanke, som jeg gerne vil være med til. De personer som jeg synes, er helt specielle, er mine børn og mand, som får mig til at føle mig elsket, de giver mig smil og glæde i hverdagen og det er en dejlig følelse, så derfor vil jeg gerne fejre dem.

Blomsterne fra haven er også skønne og velduftende, de får mig til at tænke på sommer og dejlige minder fra barndommen i kolonihaven med mine forældre, så dem vil jeg også gerne hylde.

Sidst men ikke mindst min dejlige storesøster Sus, som er det sødeste og kærligste menneske jeg kender, som altid tænker på andre. Hun er en person, som jeg beundrer meget og ønsker kun det bedste for hende.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *