April – Månedens highlights

PicMonkey Collage marts
Marts måned bød på en masse spændende oplevelser, der var nogle fødselsdage og så kom Påsken. Vi holdt en dejlig lang påskeferie, vi var til påskefrokost hos nogle venner og deres børn, vi fik besøg af påskeharen og sidst men absolut ikke mindst, vi kom i gang med haven, hvilket var dejligt! Derudover var jeg ude at spise frokost med nogle veninder fra folkeskolen, og vi fik invitationer til konfirmationer i maj. Jeg nåede stort set alle mine projekter for marts, jeg nåede ikke at bage knækbrød, så det må komme på listen for april.

Højdepunkter i April måned:

 1. Haven i April. Vi skal så små i gang med at så og plante i urtehaven og i potter på terrassen.
 2. En tur i skoven. Ud og nyde skoven, mens alt er gang med at blomstre, spire og gro.
 3. Nyt hækleprojekt. Nu jeg er ramt af hæklefeber, må jeg i gang me at fine nye opskrifter som jeg kan afprøve.
 4. Shopping med søstrene. En hyggelig sammenkomst med mine søstre, hvor vi mødes og spise brunch og kikker i forretninger m.m.
 5. Teater på skolen. Drengene skal lave teater, som de skal vise for deres forældre.
 6. Bage knækbrød. Sidste måned fik jeg ikke bagt disse knækbrød, så det vil jeg gerne. Det er en lækkersnack til eftermiddagene til drengene.
 7. Efterårsferie – ideer. Min søster Hanne har inviteret børnene og jeg ud at rejse, så jeg skal ind og tjekke rejser ud og det glæder jeg mig til.
 8. St. Bededag
 9. 10 favoritter til foråret. Mine ynglings ting fra garderoben i grå nuancer.
 10. Fætter Michael fødselsdag – DIY – fødselsdagskort eller flagranke
 11. Gavejagt til konfirmander. Finde gode gaveideer til konfirmanden
 12. Besøg af venner
Endnu en måned fyldt med dejligheder, jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang. Og mon ikke der er plads til lidt eftermiddagshygge, hvor vi bager en af vores mange favoritkager. Jeg håber, at vejret byder på mange fine solskinstimer, så vi kan kom ud i haven og plante, så, spille, læse, drikke te og kaffe latte, hækle og bare nyde solens stråler.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *