Maj – Månedens highlights

PicMonkey Collageapril
I april måned, nåede jeg ikke helt så meget som jeg havde planlagt, se april månedens highlights. Jeg blev grebet af mit hækleri og startede på et nyt strikkeprojekt, det tog meget af min tid, men hyggeligt det var det bestemt. Jeg fik besøg af min storesøster Hanne og vi fik undersøgt rejser, men fandt ikke helt det vi søgte, da flytidspunkterne var meget dårlige, vi kikker stadigvæk, men har ikke travlt. Vi skulle have haft besøg af et vennepar og deres børn, men de meldte afbud. Jeg nåede desværre heller ikke at bage knækbrød i denne omgang, men jeg fik startet på forårs-rengøringen, men nåede kun entreen. Det har været en god måned, som bare er fløjet af sted og har budt på en masse. Især vejret har været skiftende med både dejlige forårsdage med sol, men også kolde dage med sne, slud og hagl.  Jeg håber, at maj måned bliver en solrig måned og at der bliver tid til at komme i haven, for det bliver en travl måned fest og farver. Jeg glæder mig.

Højdepunkter i Maj måned

 1. Farmors fødselsdag
 2. DIY – Konfirmationskort
 3. Drengene til frisør
 4. Inviteret til konfirmationer både den 5. og 8. maj
 5. Mors dag
 6. Fødselsdagsønsker
 7. Min egen fødselsdag – Jeg vil gerne invitere mine søskende til brunch.
 8. Pinsen
 9. Flere hækleprojekter
 10. Haven i maj
 11. Onkel Peters fødselsdag

One comment on “Maj – Månedens highlights

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *