På jagt efter det perfekte mønster

PicMonkey CollagefarmorfirkantJeg går med tanker om, at jeg godt vil hækle et tæppe af “Farmorfirkanter”, som jeg kan sidde med ude på terrassen en lidt kølig eftermiddag. Der findes et hav af forskellige opskrifter, så det er bare om at komme i gang. Mit problem har dog været, at jeg ikke helt ved, hvilket mønster jeg vil bruge. Jeg vil synes, det er en smule surt at hækle 150 firkanter til et tæppe, hvis jeg ikke er helt så vild med mønstret. Jeg har indtil videre hæklet nogle stykker, men har endnu ikke fundet det mønster, jeg vil bruge til at hækle mit farmortæppe. Så min jagt på det perfekte mønster fortsætter stadigvæk, følg med og kom gerne med bud på mønstre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *