At hækle……

PicMonkey Collagevaskeklude
……..giver mig glæde i hverdagen. Jeg må ærligt indrømme, at jeg bruger meget tid på at hækle, men jeg synes nu også, at det er rigtig hyggeligt. Jeg slapper af med det, det afleder min tanker og holder mig beskæftiget. Lige pludselig så er der gået nogle timer, og jeg har bare siddet i sofaen og hæklet nærmest uden at røre mig. Dette fik mig til at tænke, om det mon er helt sundt, jeg tænker på kroppen, nakken, og hænderne. Jeg skal vist til at lære at holde pauser og strække ud. Det skulle jo ikke ende med, at jeg får ondt og ikke kan hækle. Jeg har fundet nogle gode tips her, her, her og her, som du måske også kan få glæde af.

Inspiration til vaske/karkludene har jeg fundet her, men mønstret har jeg selv fundet på. Vaskekludene med hjerter måler ca. 20x20cm, og det er en god størrelse til børn. Karkludene måler henholdsvis 20×20 og 22x22cm., og her vil jeg nok vælge den på 22×22 cm. God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *