Haven i maj

PicMonkey Collagehavenmaj1
Jeg har godt nok forsømt haven her i maj, det gik ellers så fint i april, hvor vi fik gjort en masse. Nu ligner det en jungle, for der er ukrudt alle vegne. Og når man så endelig er i haven, så er det ikke ukrudt jeg gider at beskæftige mig med. På den anden side, så synes jeg også bare, at det er enormt lækkert med en have, som ser fin ud og hvor blomsterne pynter.

Jeg elsker maj, foråret er ved at være til ende, og det er den første spæde start på sommeren. Syrenerne blomster, duften fra æbletræet breder sig, lyden af børnene der leger og griner, ja maj er en skøn måned. Maj kan også være kold og regnfuld og der kan endda falde lidt sne, så man skal alligevel være varsom med at plante og så, da nattefrosten godt kan ligge på lur. Men i år har jeg ikke noget dårligt at sige om vejret her i maj måned, jeg ønsker blot, at det fortsætter.

Temperaturen brager bare derudaf, den har rundet 28 grader kl. 15.00, så man kan vist godt sige, at det er året varmeste dag i dag, dog blæser det en del. Det er også i dag, vi har været i haven og sået og plantet de sidste ting i urtehaven. Jeg har fjernet ukrudt på terrassen, men mangler dog  indkørslen. Jeg har lige hentet Jonas fra en børnefødselsdag, hvor de havde hoppet i trampolin, spist pizza, leget bogstavjagt, fået slik og kage og bare nydt det dejlige vejr. Nu spiller børnene fodbold, hopper i trampolinen, sprøjter med vand og nyder en is. Græsset skal slås, og så må det vist være nok for i dag.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *