I øjeblikket ….

PicMonkey Collagetæppe

……strikker jeg på et slumretæppe og er lige blevet færdig i dag. Jeg har valgt at bruge farverne cremefarvet, lysegrå, mørkegrå, mørkeblå  og cream gold, da det er de farver jeg gerne vil have i stuen, og så vil det passe perfekt ind. Garnet, jeg har brugt, er en blød akryl, dog er den gule en blanding af uld og akryl.

Opskrift på slumretæppe
Jeg har slået 200 masker op på en rundpind 4½. Jeg har strikket tæppet i retmasker og skiftet farve ved hver 2. pind, det giver en fin effekt og skaber sammenhæng i tæppet, som jeg ret godt kan lide. Hver farve måler ca. 15½ og der er 9 farvefelter i alt. Tæppet måler ca. 95 x 140 cm og har taget ca. 60 timer at strikke. Det egner sig perfekt til et slumretæppe, man kan sidde og varme sig ved en lidt kold sommeraften ude på altanen eller terrassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *