Onkel Peters 50 års fødselsdag

PicMonkey Collagepeter
Endnu en smuk solrig dag med næsten ingen skyer. En dejlig dag at fejre fødselsdag og det er lige, hvad vi skulle. Vi var så småt ved at være på vej ud ad døren, for vi skulle til onkel Peters 50 års fødselsdag.

Vi fejrede ham på en italiensk restaurant, her fik vi serveret en 3 retters menu og børnene fik pizza. Det var hyggeligt og vi var i godt selskab. Vi havde givet ham et gavekort til en computerforretning, som han havde ønsket sig. Han fik mange fine gaver, og alt sammen noget han blev utrolig glad for.

Vi sluttede aften af med at tage hjem til fødselaren, hvor der var serveret slik, chokolade, chips, øl, vin, vand og cafe latte. Børnene hyggede sig, de legede med de andre børn, som også var med. De spillede fodbold, kongespil og computer, hvis de havde lyst kunne de også se en videofilm. Vi andre snakkede og hyggede os, og jeg nød at drengene havde det sjovt. Da klokken slog elleve, vendte vi næsen hjemad. Der gik ikke mere end 10 min, før drengene var faldet i søvn på vej hjem i bilen. Tusind tak for en dejlig aften.

//Stemningsbilleder fra fødselsdagen, restauranten, vejret og deres smukke have.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *