Juni – månedens highlights

PicMonkey Collagemaj2016
Hvor har maj måned dog vist sig fra sin mest charmerende side, vejret har været pragtfuldt og dagene har givet rig mulighed for leg, hygge og afslapning. Jeg har fået lavet en masse i haven, selvom der ikke skete så meget de første par uger. Det var også en måned som bød på masser af hygge med familie og venner, vi var til 2 konfirmationer og 2 fødselsdage. Jeg fik dog ikke inviteret til min egen fødselsdag, så det må jeg bestemt gøre senere eller til næste år. Jeg blev færdig med et større strikkeprojekt, som jeg er meget glad for. Derudover har jeg været på jagt efter det perfekte mønster til et farmortæppe, men har endnu ikke fundet det, så jagten fortsætter. Ellers har jeg bare nydt vejret og haven. Skønt!

Juni – månedens highlights

 1. Venner på besøg – I starten af måneden får vi besøg af venner til frokost og eftermiddagshygge
 2. Fejre Fars dag – Vi ved hvor glad børnenes far er for gaver, så selvfølgelig skal han fejres og overraskes
 3. Lækkerier fra haven – Vi venter spændt på at bærrene og grønsager er spiseklar, for man kan lave de bedste tærter m.m.
 4. Sommeroutfits – Jeg skal på udkik efter det perfekte sommeroutfits og håber at kunne inspirere
 5. Brunch med Jeannette – Min veninde og jeg, skal fejre min fødselsdag med brunch og jeg glæder mig
 6. Jagten på mønstre til farmortæppe
 7. Haven i juni
 8. Sommerferien går til… –  vi skal på sommerferie til Sydvest Jylland, så bilen skal pakkes og seværdigheder skal undersøges
 9. Fejre Sankt Hans – Vi elsker Sankt Hans og skal også ned til søen og holde Sankt Hans med resten af byen
 10. Nye hækle- og strikkeprojekter
 11. Opdatering af bloggen – hvordan går det med den

Endnu en måned fyldt med spændende ting jeg skal lave, så håber jeg, at vejret bliver lige så dejligt som det, vi har haft i maj.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *