Hurra! 100 dage med bloggen.

20160307_090656
Wauw det er lidt vildt at tænke på, at der er gået 100 dage siden jeg publicerede mit første indlæg her på bloggen. Det har været sjovt, lærerigt og meget tidskrævende, nok mere end jeg regnede med.

Det har været en stille og rolig start, som jeg mere eller mindre har holdt for mig selv. Jeg havde brug for at finde ud af, hvad jeg egentlig ville med bloggen, og få styr på ting som kategorier, tema, opsætning og emner, før jeg vil vise det for andre.

Jeg er ikke den store skribent, og jeg er også stødt på en del problemer netop på grund af det og har haft perioder, hvor jeg var ved at opgive, men jeg har fået god støtte fra børnene og min bedre halvdel. Det er svært, når man ikke ved, hvad andre synes er interessant at læse om, og om det er godt nok, men jeg er kommet dertil, hvor jeg gør det for mig selv og mine børn, og så håber jeg, at hvis jeg selv synes, det er interessant, så er der måske også andre, der vil.

Jeg har stødt på en masse spændende blogs og møder jævnligt nye, som inspirerer mig, og det er fedt. Jeg håber derfor, at jeg med min blog også kan være med til at inspirere andre på samme måde.

Næste skridt vil være at fortælle familien og vennerne om bloggen og koble den på andre sociale medier som Facebook, Pinterest og Instagram. Så må tiden vise, hvad det fører med sig.

Jeg glæder mig, og ser det som et spændende projekt med gode udviklingsmuligheder og en god måde at forevige mit liv på. Jeg sidder ikke med det endelig resultat, det er en proces, hvor jeg lærer hen ad vejen, bliver klogere og får mere erfaring, ikke dårligt hvis jeg selv skal sige det.

Jeg håber, at I har lyst til at følge med.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *