Juli – månedens highlights

PicMonkey Collagejuni2016
små glimt fra junimåned 2016

Waow en hyggelig måned, vejret har været dejligt dog med et par undtagelser som Sankt Hans aften. Vi fik besøg i starten af måneden, hvor vi havde en pragtfuld dag med lækker frokost, en tur ud at bade i søen og så ellers bare afslapning og hygge.

Vi fik fejret Fars dag, hvor vi fik en dejlig morgenmad, som vi spiste ude på terrassen. Jeg var på den hyggeligste tur til Sorø med Sune, hvor jeg fik taget noget stemningsfyldte billeder og nydt en dejlig is.

Vi har grillet en del, næsten mere end vi gjorde hele sidste år. Vi kunne nyde de første kartofler fra urtehaven og nøj, hvor smagte de godt. Vi har også nippet af jordbærrene og spist løg, feldsalat, gulerødder og ribs som tilbehør til vores aftensmad. Desværre kom jeg ikke på fødselsdagsbrunch med min veninde, så det må jeg have til gode til en anden gang, jeg glæder mig allerede.

Vi fik fejret Sankt Hans i øsende regn, lyn og tordenvejr, som vi godt kunne være foruden, men som vi sent glemmer. Jeg fik skrevet lidt om, hvordan jeg synes, det går med bloggen, og hvad jeg fremadrettet vil. Jeg har til gengæld hverken hæklet eller strikket så meget, som jeg havde håbet på. Jeg blev dog færdigt med et tæppe, som jeg kan lune mig med ved en kølig sommeraften.

Sommerferien nærmer sig, og jeg fik undersøgt lidt om, hvad jeg gerne vil opleve, når vi er i Sydvestjylland og delt dem med jer. Jeg nåede da også lige at rydde op i mit klædeskab, hvor jeg har lagt vintertøjet væk og gjort plads til sommertøjet. Jeg var på sommerudsalg, hvor jeg købte nogle ret skønne ting til min sommer- og efterårsgarderobe. Så alt i alt en dejlig måned, hvor jeg har nået en masse, men også nydt haven og det gode vejr. Mon også juli bliver lige så skøn?

Juli – månedens highlights
  1. Sune skal på fodboldskole i uge 27, og jeg glæder mig til at høre om det.
  2. Begge drenge skal hjem til farmor og farfar og holde en miniferie hos dem, dog hver for sig. Det plejer at være et hit, og jeg glæder mig til at høre om deres oplevelser.
  3. Vi skal besøge venner i Sverige og overnatte i et sommerhus, de har lejet.
  4. Vi skal på en masse små ferieture rundt i Danmark/Sjælland
  5. Haven i juli, der er stadigvæk en del der skal gøres, og ellers skal vi bare nyde den.
  6. Ferielæsning, skal finde en god krimi, jeg skal have med på ferie, eller som jeg kan læse i haven på en dejlig sommerdag.
  7. Nyt hækleprojekt, jeg har udset mig et fint hæklet tæppe, som jeg godt vil i gang med.

Sommerferien starter så småt, så vi har ikke så meget fastlagt på programmet endnu. Men det bliver helt sikkert en måned fyldt med dejligheder, og jeg glæder mig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *