Et fint besøg af påskeharen

 

 

 

 

 

 

 

 

En smuk og solrig morgen, dog en kold en af slagsen. Første dag efter en ferie er altid lidt hård, så det var nogle trætte drenge, der stod op i morges. Nu er det hverdag igen, og der skal smøres madpakker og skoletasken pakkes, ikke noget jeg synes at særligt sjovt! Måske er det på tide, at drengene selv begynder, at smøre deres egne madpakker. Er der nogle af jer, der har erfaringer med dette?

Morgenmaden er sat på bordet, og imens jeg drak min kaffe og drengene sad og spiste, kom der den sødeste påskehare hoppende gennem havens bede og frugttræer.

Selvom påsken er slut, så var vi ikke tvivl om, at det måtte være den selv samme påskehare, som vi havde besøg af i søndags. Haren havde nemlig været forbi, og lagt nogle lækre chokoladeæg rundt omkring i huset og i haven, som drengene skulle finde. Der var lagt nogle poster med ledetråde, som hjalp drengene med at finde æggene. En sjov lille påskeleg, som efterhånden finder vej forbi os hvert år ved påsketid, og som de synes er enormt hyggeligt.

Har du også nogle traditioner omkring påsken? Vi har hygget, bagt kakaoboller, slappet af, spillet spil, hoppet i trampolin, været til 2 påskefrokoster og haft besøg af påskeharen. Så Påsken har været præcis, som vi kan lide det, dog lidt for kort og lidt for koldt! Men er det ikke altid det?

Lige nu er solen forsvundet og der drysser lidt sne ned udenfor, haren er for længst forsvundet. Men det er altid hyggeligt med et besøg fra påskeharen, også selvom den spiste af vores planter og blomsterskud. Om lidt kommer drengene hjem fra skole, så står det på eftermiddagssnack og computerspil inden de skal af sted til fodbold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *