En hjemmehæklet strandtaske

Billed1/råhvid med mønster Billed2/råhvid med striber Billed3/råhvid Billed4/solgul Billed5/råhvid og gul i striber

Her er lidt inspiration at hente, hvis du også går og drømmer om at hækle din egen strandtaske, du kan tage med til stranden!

Jeg har gået og tænkt på, hvad mit næste hækleprojekt skulle være. Jeg har længe gerne villet hækle en taske, men har ikke fundet den rette. Samtidig måtte det ikke være noget, der var alt for svært, og som ville tage flere uger at hækle. Jeg har hentet lidt inspiration fra min Pinterest opslagstavle, og nu er jeg så i fuld gang med at finde ud ad, hvordan den skal se ud. Jeg finder lidt inspiration fra forskellige billeder og prøver derfra at lave min egen opskrift. Hvis det lykkes, vil jeg meget gerne dele opskriften med jer! Blot I husker, at jeg ikke har nogen erfaring indenfor dette. Jeg hækler ofte ud fra fantasi og billeder, og jeg bruger sjældent en opskrift.

Valget faldt på en strandtaske i en gul og råhvidfarve. Vi skal jo snart rejse til syden, hvor der forhåbentlig er sol og en lækker strand! (mere om dette i et andet indlæg), og så ville det passe perfekt med sådan en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *