Hvorfor har jeg min blog?

På en lidt grå majdag, hvor vejret ikke ligefrem byder på udendørsaktiviteter, så kan man da gøre sig nogle tanker om hverdagens trummerum. I dag skal det handle lidt om bloggen og mine tanker om at have en blog.

Jeg holder virkelig meget af at have min blog. Det er godt nok tiskrævende, og jeg burde måske bruge min tid på noget andet!? På den anden side så holder det mig i gang. Jeg sætter mig ind i nye ting og lærer en masse. Samtidig elsker jeg at kunne kigge tilbage på mine tidligere indlæg og mindes de dejlige stunder, vi har haft sammen. Så for mig er det også en slags dagbog, hvor jeg kan gemme vores oplevelser, tanker og andet fra vores hverdag. Vi får jo ikke længere fremkaldt vores billeder, som vi kan sidde og kigge på, og så er dette et ret godt alternativ. 

Jeg har længe gerne villet lave en bog om vores liv, men er aldrig rigtig kommet i gang, og tiden går jo. På denne måde har det givet mig mulighed for at samle vores oplevelser, så vi kan mindes dem for evig tid, og det er jeg ret godt tilfreds med! Mon ikke at det også bliver sjovt at vise til ens børnebørn. Jeg tror altid, det er sjovt at høre om, hvad ens forældre lavede, da de var børn! Jeg kan også mindes drengene, når jeg savner dem. Jeg kommer helt sikker ikke til at fortryde det. Jeg synes i hvert fald, at det kunne have været fedt, hvis mine forældre havde gjort det samme.

Jeg har mange billeder fra min barndom, og det er jeg rigtig glad for, men jeg kunne godt savne, at der var sat ord på. Især nu. Jeg mistede jo min mor for mange år siden, og så kunne det være fedt med beskrivelser af vores hverdagsliv set fra hendes vinkel. Der er jo sket rigtig mange ting, som kan være svært helt at forstå for vores børn, men som de også synes er helt vildt spændende og sjovt at høre om.

 

Jeg har nævnt det før, og gør det gerne igen!
Jeg kan kun opfordre andre til at gøre det samme!
Start en blog!
Skab nogle sjove og hyggelige minder!
Jeg følger gerne med på din blog!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *