Hjælp! – hvad skal jeg have med i kufferten?

Dette indlæg handler lidt om, hvad jeg skal have med i kufferten, når jeg rejser til Malta. Da Malta kan godt være lidt lunefuld, når man rejser i maj, bliver jeg nødt til at tænke på, at jeg skal have tøj med til både varme og kølige dage.

Det lyder næsten som om, jeg skal holde ferie i Danmark! Gennemsnitstemperaturen siger 23 om dagen, og det lyder egentlig fint nok, men det betyder også, at der kan være dage, som både kan være koldere og/eller varmere. Derfor må jeg helgardere mig med lette sommerkjoler og lune trøjer. Det er trods alt bedre at have lidt for meget med, end slet ikke at have det med, bare det ikke overskrider det antal kilo, man må have med. Jeg nægter dog at tage min vinterjakke med, som jeg nærmest lige har lagt væk og først kommer frem igen til det sene efterår.

Jeg har altid glædet mig til at pakke min kuffert, for så ved jeg, at jeg snart skal af sted. Denne gang er det ikke anderledes, men det tager altid længere tid end beregnet, og derfor er det også godt at gøre det i god tid, gerne et par dage før.

I kufferten
  • Let og behageligt, kjoler, gamacher korte og lange, bluser, let cardigan, tunika,
  • Lunt og blødt, tyk trøje og strik cardigan, lange bukser, da vejret godt kan drille lidt
  • Fint og festlig, lang kjole, skal da lige ud og fejre, at vi har ferie
  • Strand og pool, badetøj, solbriller, oppusteligt badedyr, god bog og et lækkert håndklæde
  • Natkjole, strømper og undertøj
  • Håndtaske, kamera, bykort, penge, pas og papir
  • I-pad, kort, terninger, rejse backgammon, kryds- og tværsblade og blyant
  • Hækletøj, garn og hæklepinde
  • Toilettaske, medicin m.m.
  • Joggingsko og sandaler, vi skal gå en del ture og se en masse, så det vil være godt med noget rart på fødderne

I øjeblikket er temperaturen 26-27 grader, og det er vældig fint. Så håber jeg blot, at det fortsætter. 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *