Når kreativiteten er væk….

Om at finde nye ideer, når kreativiteten mangler – og lidt om at filme.

Jeg har lige afsluttet et hækleprojekt, men jeg kan ikke rigtig komme i gang med et nyt. Jeg har længe gerne villet i gang med at strikke en oversize bluse som denne, men kan ikke finde det helt rigtige garn og farver. Så nu har der været stille et par dage, og kreativiteten er væk. Måske har jeg bare brug for at holde en pause? Alligevel så er det frustrerende, for jeg savner både at hækle og strikke.

Når jeg mangler ideer til mine kreative projekter, har jeg ofte kikket på Pinterest. Her finder jeg inspiration, men denne gang har jeg ikke lige kunne finde noget, jeg gerne ville i gang med. Jeg tænker, at det bare er en periode, og at det er fordi, vi snart skal på ferie. Så er der så mange andre ting, der skal gøres. Jeg krydser fingre og håber på det bedste. Jeg er åben for nye ideer og inspiration, så kom gerne med dem! Ellers tror jeg også, at manden har et par ideer – det er vist noget med, at haven godt kunne trænge til et par ekstra hænder. 😉

For ikke så lang tid siden har den store af drengene haft om film i skolen. Det kom der mange gode og sjove små film ud af, og han blev helt grebet af det. Så vi blev enige om, at det kunne være sjovt, hvis han ville lave en film om vores ferie. Han var helt med på ideen, og han har den sidste uges tid øvet sig ved at lave en masse små film, klippet dem sammen, tilført tekst osv. Meget underholdende, og han er vildt god til det, synes jeg. Det skal nok blive en kæmpe succes, og enormt sjovt at have som minde!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *